Ons team

Natascha Vriens

Natascha Vriens

Functie Eigenaresse

Hallo, mijn naam is Natascha Vriens. Naast het leiden van dit prachtige bedrijf, geef ik dagelijks instructie in diverse groepen. Dit alles doe ik vol passie en met veel plezier.

Mark Ligtenberg

Mark Ligtenberg

Functie Instructeur, Personeelszaken

Hoi, ik ben Mark! Ik ben al een paar jaar werkzaam bij Fitplus en ben voornamelijk in de vrije fitness ruimte te vinden. Hier maak ik persoonlijke trainingsschema's, gericht op uw doelen en wensen. Daarnaast geef ik groepslessen en ga ik over de social media en personeelszaken van Fitplus. Voor al uw vragen kunt u bij mij terecht, Tot ziens bij Fitplus!

Marianne Dekkers

Marianne Dekkers

Functie Instructeur

Mijn naam is Marianne, sinds 1990 werk ik in dit gezellige fitnesscentrum. Wilt U op een verantwoorde manier heerlijk sporten en uw doelen behalen? Heeft u twijfels of fitness wel leuk en effectief kan zijn? Ik begeleid u graag in de fitnesszaal en in de groepslessen. U gaat samen met mij een realistisch doel bereiken! Graag tot ziens in ons relaxte en sfeervolle fitnesscentrum!

Pien Stael

Pien Stael

Functie Instructeur

Mijn naam is Pien! Je zult me voornamelijk vinden in de vrije fitness ruimte en de groepsfitness. Heb je zin in een pittige les Club Power? Of maak je liever je hoofd leeg tijdens de Yoga? Kom het dan een keer proberen bij mij in de les! Tot snel in onze leuke sportschool!

Jaimy Gillesen

Jaimy Gillesen

Functie Instructeur

Hoi, mijn naam is Jaimy. Je zult me voornamelijk zien in de vrije fitness. Daarnaast zal ik ook nog enkele lessen gaan geven binnen Fitplus. Ik kijk er naar uit om jullie te zien bij Fitplus!

Sophie Muljono

Sophie Muljono

Functie Instructeur

Hoi, ik ben Sophie. Ik zal voornamelijk in de vrije fitness ruimte te vinden zijn voor een praatje en voor al u vragen. Daarnaast zal ik soms invallen voor enkele groepslessen. Tot snel bij Fitplus!

Yvonne Verhaaren

Yvonne Verhaaren

Functie Receptioniste

Ik ben Yvonne en werk hier al meer dan 20 jaar als receptioniste. Wil je informatie of na de training nog even ontspannen? Kom dan naar de bar voor een drankje en een babbeltje. Tot gauw in ons gezellige fitnesscentrum.

Bas ter Stege

Bas ter Stege

Functie Cycle Instructeur

Hoi, ik ben Bas. Naast mijn andere werkzaamheden geef ik vol passie de cycle les op maandagavond. Kom gerust eens langs en ervaar zelf deze gezellige en intensieve les.

Hans Verhaaren

Hans Verhaaren

Functie Management medewerker

Hallo, ik ben Hans. Daar waar nodig geef ik administratieve ondersteuning.

Thea Schot

Thea Schot

Functie Interieurverzorgster

Hoi ik ben Thea, ik werk al meer dan 20 jaar bij Fitplus en heb het hier reuze naar mijn zin. Ik ben hier verantwoordelijk voor het verzorgen van het interieur. Tot snel in ons schone en gezellige fitnesscentrum.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram