Wat is ClubJoy Cycle®?

ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma's. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

ClubJoy Cycle

Lees meer: ClubJoy Cycle

Step & Shape

  

Step & Shape is een combinatie van Callanetics, Aerobics en Step-Aerobics. Kenmerkend is de grote variatie in het programma. De conditie komt aan bod door Aerobics en Step-Aerobics gevolgd door de drie "B"-s in de vorm van Callanetics.

logo_fitplus 

Bewegen voor ouderen. Bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Ook voor ouderen kan gezond bewegen de algemene fitheid verhogen, waardoor het dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven verbeteren. Fitplus heeft seniorenfitness ontwikkeld, waarbij in een ontspannen sfeer met leeftijdgenoten gewerkt wordt aan de algemene fitheid, rekening houdend met de individuele mogelijkheden. Er wordt in de lessen aandacht besteed aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen, de coördinatie, de beweeglijkheid van de gewrichten en het verbeteren van de spierfunctie.logo_fitplus